Kranjčevićeva ulica 61, 10 000 Zagreb, Croatia

Trebate li brzu informaciju? Kontaktirajte nas putem chat prozora!

Osjetite razliku.  Doživite gostoprimstvo.

 

TKO SMO ?

MOVING je potpuno novi i moderno opremljen hostel u četvrti Trešnjevka, u okolici gotovo svih gradskih atrakcija. Mi smo jedini hostel u Zagrebu s hotelskim standardima i prilagođenim hostelskim cijenama. Pažljivo planiran i izgrađen od nule kako bismo zadovoljili i nadmašili Vaša očekivanja.

KAKO DO NAS ?

Bilo da dolazite automobilom, avionom, autobusom ili vlakom, lako nas možete pronaći. Molimo koristite linkove za svaku vrstu prijevoza gdje ćete dobiti detaljna objašnjenja. Nalazimo se u blizini sportske dvorane “Dom sportova” (700 metara), nogometnog stadiona Zagreb (500 metara) te košarkaške dvorane “Cibona” (750 metara).

Istražite naše sobe… Rezervirajte u samo nekoliko koraka

OTKRIJTE ZAGREB

Kojim god smjerom krenete, Zagreb će Vas očarati. Ako se prošetate jednom od zagrebačkih ulica, dobit ćete priliku vidjeti veličanstvene zgrade, popiti kavu ili čaj u vrlo lijepim kafićima, a sve to u samom središtu grada. To se odnosi na sve one koji žele imati bližu vezu sa Zagrebom.

ISTRAŽI

APARTMENT MOVING

Apartman se nalazi u neposrednoj blizini hostela, udaljen samo 20m od ulice Nova cesta 62. Potpuno novi, potpuno opremljeni apartman ima dvije spavaće sobe, kupaonicu, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom. Apartman također ima jedno garažno mjesto u podzemnoj garaži.

PLANIRAJMO ZAJEDNO !

Kako uvijek nastojimo biti bolji, pružiti bolju uslugu, zadovoljiti i nadmašiti očekivanja naših gostiju i klijenata, s ponosom Vam predstavljamo našu turističku agenciju laziatravel.com. Svrha agencije je pružiti punu podršku našim gostima i poslovnim partnerima tijekom njihovog planiranja i posjeta Hrvatskoj.

FIND OUT MORE